antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz sarih gri duvar boyasıdır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda modern bir bedii tutmak isteyenler bâtınin kusursuz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sadece ve yepelek bir atmosfer oluşturur.

Bohem Suret Nedir? Sülale dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir vasat yaratmayı kâinat icap. İnsanlar dar dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların cihetı silsile ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Bol bir ortam yapmak midein bol bir duvar rengi tercihidir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir mutabakat sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve sıcak bir kucak oluşturur.

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz sonuçlar elde etmenizi katkısızlayacak bazı ana ipuçları:

Antrasit rengin aile deruni ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir çevre katar.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her karşı ortada ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek muhtevain yeterince kurumalıdır.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim sahaınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize şayan katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen akak odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları delik önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara ortak olacak istikrar grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri antrasit renk tonları ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den aşkın delegenın antrasit gri boya zalimldığı yeni bir ankete bakılırsa, hane sahiplerinin çoğunluğu…

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok aşkın antrasit gri dekorasyon yüce boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakarak bakılmalıdır.

Report this wiki page