Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve siyah renklerde tercih ettik. Madun ocaklık dolaplarımızda:

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve habbe vesair odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü katar.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a global membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Beyit dekorasyonu dokumalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda küşade gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa merkezı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği hengâm bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir hava sulplabilir.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her kat arasında yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek için yeterince kurumalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Sair renklerle kolay entegrasyon sağlayan ve goldfix farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler tesis etmek derunin de uygundur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha oynak bir yer yaratmanız hesabına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Buz grisi rengi saat saat gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir atmosfer oluşturmak midein bu rengi elan hamam tonlardaki renklerle bile kullanın.

ömür alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde arsa yer koridorlar evin atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri olduğu tercih edilen goldfix boyanın renkleri de önemlidir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good antrasit renk tonları trading practices.

Report this wiki page