Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve sofistike bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgı bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Yatak mirlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Mutfak tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta akman ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, belirtik gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına henüz hararetli gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu renk epey kullanışlı ve kat vericidir. Dikkat edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel antrasit renk tonları meydanda renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Daha detaylı sezmek sinein Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basitçe aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden antrasit gri boya meydanda duvar rengi boyasıdır. Gayrı möble ve eşyaların rengi ile kolaylık intibak katkısızlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yanında berenarı sükselı bir uyuma sahiptir. Pırıltılı beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çısoy antrasit gri boya parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları karınerir.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcanipız derunin hatta yan bakmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek yatak odasına kişisel bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page